неделя, 15 септември 2013 г.

Още нещо на темата мъже - жени

   Хареса ми една преминала на бързо публикация във Фейсбук, което отваря нови и нови въпроси. След като казваме на човека до себе си, че го обичаме всъщност дали се отнася само до това, че е другата част от нас самите или просто употребявайки тези думи ние си търсим извинение за наше поведение и до толкова сме злоупотребили с това, че не носи удовлетворение, а изостря сетивата за предстоящи неприятности и проблеми. 
   Но примера е чудесен за разновидността на човешките взаимоотношения.
    Женски семинар в Лондон на тема:
 „Как да живеем в любов и разбирателство с мъжа си”. Говорителката пита присъстващите дами:
   - Коя от вас обича своя мъж? Всички вдигат ръце. 
   - А кога за последен път сте му казвали това? 
  Някои отговарят, че днес, други – вчера, трети не помнят. Тогава говорителката помолила жените да вземат телефоните си и да пратят на своя любим sms с текст „Скъпи, обичам те!”.
   След това дамите трябвало да разменят телефоните си и да прочетат на глас получените в отговор съобщения.  
   Ето и някои от тях: „Кой е?” „Майко на децата ми, да не си болна?” „И аз те обичам.” „Какво пак е станало с колата?” „Не разбирам какво искаш.” „Какво пак си направила?! Този път няма да ти простя!” „?!?” „Не увъртай, а кажи колко ти трябват.” „Да не сънувам?” „Ако не ми кажеш на кого всъщност си искала да пратиш това съобщение, ще те убия!” „Молил съм те да не пиеш. Ако си се изморила от мен, ще си отида.” „Каквото и да искаш, отговорът е НЕ!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар